Сільський ліцей відремонтують за 23 млн грн

image
Назар Тарадюк / 20.07.2023 / 0 Коментарів

Капітальний ремонт Троянівського ліцею за 22,83 млн грн замовив відділ освіти Новогуйвинської селищної ради у Житомирській області.

Контракт з ТОВ «Тетерів-Будпроект» було укладено 18 липня, повідомляється в системі «Prozorro». Ціни на найпопулярніші будівельні матеріали та товари у кошторисі відповідають ринковим, - пише видання «Наші гроші».

Наприклад, ціна на ґрунтовку Knauf Бетонконтакт у кошторисі становить 62 грн, у той момент, коли у «Леруа Мерлен» вона коштує 74,95 грн.

Також, у кошторисі зазначені ціни на теплоізоляційні плити з мінеральної вати по 4000 грн за метр кубічний, тоді як на ринку їхня вартість становить близько 4200 грн.

Суміш Ceresit CR 66 двокомпонентна оцінили у 41 грн за кілограм, коли у «Епіцентрі» вона коштує 88 грн за кілограм.

Нагадаємо, аналогічний ремонт сільської школі у Милятичах Львівській області протендерили з завищеними цінами на будматеріали. Суміші Церезіт, пожежні датчики та світильники у кошторисі були вказані за цінами вищими від ринкових у 1,5-8 разів.

ТОВ «Тетерів будпроект» прописане у Житомирі, вул. Гоголівська 16А.

За даними Youcontrol, власницею ТОВ «Тетерів будпроект» є Самсонюк Ірина Борисівна. У своєму активі фірма має 262 підписаних договори на загальну суму 596 млн грн.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *