Сім'я волинського співака Хурсенка судиться з бізнесменом за $50 000

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Сім'я волинського співака Хурсенка судиться з бізнесменом за $50 000
image
Назар Тарадюк / 05.04.2024 / 0 Коментарів

Донька відомого волинського співака В’ячеслава Хурсенка Марія вже 4 роки судиться з луцьким бізнесменом Анатолієм Войнаровським за 50 тисяч доларів, які останній взяв у позику.

Про це Марія написала на сторінці у Facebook. Жінка зазначила, що їхня сім’я вважала чоловіка близькою людиною.

«Історія про сімʼю Анатолія Войнаровського, той що, як всі думали, був власником Бенедикту.

Для когось історія, для когось пережитий досвід, для когось судова практика.

Ще в 21 році ділилась з вами статтею у новинах про шахрая (був другом мого батька), який взяв у нас у позику 50 тис.$ відповідно до розписки, та по закінченню її терміну позовної давності відмовився віддавати кошти у повному обсязі/частинами чи навіть переписати розписку. Тоді варіантів, крім розгляду справи у судовому порядку, не було. Після виграшу справи я розказувала, як низько він себе поводив на суді, переходячи на особисті образи та знецінення дружніх відносин. До слова, його старша донька хресна мати моєї Аріни. Це я вам про рівень дружніх відносин наших сімей. Звичайно ж після нашого виграшу ніхто ні з ким не спілкується. Рогатий чоловік моєї куми навіть дозволив собі плюнути в нашу сторону після отримання поразки, - пише Марія Хурсенко.

За її словами, далі був апеляційний суд і все тягнулось дуже довго.

«Задля збереження свого майна Войнаровський навіть зі своєю жінкою фіктивно розлучився, тому вона «переживала» за свою частку будинку.

Ми все пройшли, перемогли у суді. Що ж робить колишній бандит 90х? Звичайно ж схему, за якою ми спостерігали в судовому реєстрі.

Просить підставну особу (свого «шавку», якому колись допомагав, бо на таке безплатно ніхто б не пішов), подати на нього судовий позов, ідентичний моєму, тільки сума вже 300 000 тис.$ !!!!

В суді, звичайно, Войнаровський свою провину визнає, а в мене чомусь 9 місяців відхрещувався. Ну звичайно ж, бо ж всі бачили, що вони свої дружні відносини не припиняли, і на каву продовжували ходити.

До речі, а особа, в якої 300 тис.$ були незадіяні і позичені - дитячий футбольний ТРЕНЕР Ігор Сарнавський. Про його блискучу футбольну кар’єру у 90-х навіть Вікіпедія написала, можливо тоді й спортсмен зібрав 300 тис. спеціально, щоб через 10-ки років позичити другу, а бо ж, як кажуть: «не там ми працюємо» і тренерство приносить пристойний дохід.

Ситуація зараз: приватний виконавець, у якого знаходиться мій ВИКОНАВЧИЙ ЛИСТ, після оцінки майна, виставив ½ будинку боржника Войнаровського на торги», - наголошує пані Марія.

За її словами, в понеділок, 8 квітня, відбудеться останній етап торгів.

«Шахрайський тандем 3.04 подають до мого ж виконавця ВИКОНАВЧИЙ ЛИСТ. Наступні дії передбачувані, позичить знову гроші (ще є в кого), сам купить свій будинок, відсоток забере сайт за продаж, ТРЕНЕР забере «основну частину», нам залишки, і виконавцю за роботу», - підсумовує донька відомого співака.

Читайте також: «95 Квартал» спаплюжив пісню Хурсенка та порушив авторське право

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *