Скандальний тендер по стадіону у Ківерцях «розіграли» 2 фірми

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скандальний тендер по стадіону у Ківерцях «розіграли» 2 фірми
image
Еля Коротинська / 21.06.2023 / 0 Коментарів

По двох закупівлях послуг на реконструкцію стадіону у місті Ківерці розпочалась процедура кваліфікації переможця. Подання пропозицій завершено, тож на майданчику ProZorro вже можна ознайомитись з результатами торгів.

Нагадаємо, Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради оголосив про проведення відкритих торгів з особливостями. Предмет закупівлі - Капітальний ремонт футбольного поля по вул. Шевченка, 17, м. Ківерці Волинської області (благоустрій населених пунктів, інші території загального користування)» (Код ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи). Це – 2 тендери на загальну суму 145 млн грн.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: У Ківерцях на ремонт стадіону хочуть витратити 145 млн грн

Так, на перші відкриті торги вартістю 72 576 019 грн подали пропозиції лише 2 фірми:

Таким чином, пропозицію ТОВ «Стиль-Декор» на суму 63 325 000 грн визнали найбільш привабливою і нині триває процедура кваліфікації переможця та очікується рішення про визнання фірми – переможцем торгів.

У других відкритих торгах на суму 72 587 737 грн, надійшла лише 1 пропозиція – від фірми, яка програла перші торги. ТОВ «Будівельна корпорація РСГ» запропонувала виконати усі роботи за 72 479 070 грн.

Таким чином, якщо тендерний комітет не знайде порушень, то саме ці компанії будуть визнані переможцями торгів. В результаті – невдовзі з ними мають підписати договори на проведення капітального ремонту скандального стадіону на загальну суму 135 млн грн.

За офіційною інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців ТОВ «Стиль-Декор» належить Рожчук Вірі Петрівні з Рівного, а керує фірмою - Тимощук Петро Олександрович. Згідно публікацій у ЗМІ, це підприємство неодноразово фігурувало у будівельних скандалах і, зокрема, звинувачувалось у змові під час проведення тендерів.

Щодо іншого учасника і потенційного переможця других торгів – ТОВ «Будівельна корпорація РСГ», то її власником і керівником є Павелчак Роман Вікторович з Франківщини. Однак зовсім нещодавно фірма змінила «прописку» і переїхала зі Львова до Ківерців.

Таким чином, фактично дві фірми поділили між собою 2 скандальні тендери на капітальний ремонт стадіону у місті Ківерці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *