Скільки суддів переїхали на Волинь від початку повномасштабного вторгнення

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки суддів переїхали на Волинь від початку повномасштабного вторгнення
image
Оля Коновалова / 16.09.2022 / 0 Коментарів

Від початку повномасштабного вторгнення на Волинь відрядили 15 суддів із судів Донецької, Запорізької, Харківської, Луганської та Херсонської областей.

Про це повідомили в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації у Волинській області на запит «Сили правди».

Впродовж травня-серпня 2022 року у волинські загальні місцеві суди офіційно відрядили 15 суддів, які евакуювалися з «гарячих» точок країни. Найбільше їх переїхало у Володимир-Волинський міський суд: Андрій Лутай з Краматорського міського суду Донецької області, Олександр Мушкет та Тетяна Пустовойт з Іллічівського районного суду міста Маріуполя, Ірина Кусік з Білозерського районного суду Херсонської області.

До Луцького міськрайонного суду переїхало троє суддів: суддя Оксана Данелюк раніше працювала у Краматорському міському суді Донецької області; Тетяна Антіпова працювала у Розівському районному суді Запорізької області; Михайло Смокович працював в Оріхівському районному суді Запорізької області. 

До Ковельського міськрайонного суду прийняли двох суддів: Андрія Чалого, який приїхав з Новопсковського районного суду Луганської області та Олексія Шишиліна із Приморського районного суду міста Маріуполь.

У Нововолинському міському суді прийняли поки лише одного нового суддю – Аллу Рибас, яка до цього працювала у Білозерському районному суді Херсонської області.

Суддю Валентину Тімонову з Балаклієвського районного суду Харківської області працевлаштували у Камінь-Каширському районному суді. У Старовижівському суді прийняли Юлію Сухоручко, яка працювала у Краматорському районному суді Донецької області. Турійський районний суд обрала Олена Ковальчук, яка працювала у Каланчацькому районному суді Херсонської області. 

У Іваничівському суді працевлаштували двох суддів – Ігоря Бахаєва з Мелітопольського міськрайонного суду та Артура Бєлоусова з Краснолиманського міського суду. 

Отож з Донецької області на Волинь перевели найбільше суддів – семеро. З Херсонської та Запорізької областей переїхало по троє суддів, а з Харківської та Луганської – по одному.

Нагадаємо, напередодні «Сила правди» розповідала, яку зарплату в умовах війни отримують судді загальних місцевих судів на Волині.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *