Скільки мільйонів військового збору волиняни сплатили за 6 місяців

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки мільйонів військового збору волиняни сплатили за 6 місяців
image
Назар Тарадюк / 10.07.2024 / 0 Коментарів

З доходів волинян за підсумками першого півріччя 2024 року сплатили 381,6 мільйона гривень військового збору.

Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 35,6 мільйона перевищує аналогічні показники торік,  - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Зазначають, що завдяки збереженню робочих місць і дотриманню гарантій в оплаті праці соціально відповідальним бізнесом показники сплати військового збору перевищують минулорічні на понад 10 відсотків.

«Гідна відсіч загарбникові передбачає належне фінансове забезпечення оборонних заходів. Завдяки працедавцям, які дбають про офіційні робочі місця та соціальний захист працюючих, бюджет щомісяця отримує кошти для фінансування захисту країни. Без жодного перебільшення сплачені нам податки – це підтримка обороноздатності країни, що критично важлива для протидії військовій агресії рф. Тому кожен, хто працює легально, або ж прозоро декларує доходи та сплачує податки, робить особистий внесок у належне фінансування національного війська», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Нагадаємо, що 31 липня поточного року - останній день, коли громадяни- декларанти зобов’язані перерахувати податки до бюджету за підсумками кампанії декларування доходів, отриманих у 2023 році. 

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.  Або ж завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *