Скільки заробляє очільниця Луцької стоматполіклініки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки заробляє очільниця Луцької стоматполіклініки
image
Назар Тарадюк / 04.09.2023 / 0 Коментарів

Тимчасовою очільницею Луцької міської стоматологічної поліклініки призначили Любов Яковчук-Качмар після того, як з посади в.о директора пішов Іван Примачук.

За словами працівників клініки, вона мітила на цю посаду вже давно. Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили дізнатися, яку ж заробітну плату отримує чинне керівництво міської стоматології.

Ми уже писали, що в колективі стоматполіклініки розгорівся скандал після призначення нового медичного директора – Любові Яковчук-Качмар. Тоді лікарі навіть написали скаргу на адресу начальника управління охорони здоров'я Луцької міської ради Володимира Лотвіна. Проте рух цій скарзі не дали. Пані Яковчук, як стверджували наші джерела у поліклініці, постійно скаржилась у «високі кабінети» на тодішню директорку. Зі слів лікарів, однією з причин таких дій Любові Яковчук була захмарна заробітна плата, яку свого часу встановили для вже ексдиректорки Світлани Черниш. Зараз же крісло очільниці дісталось пані Любові.

Наші журналісти направили інформаційний запит у поліклініку, аби з'ясувати, яку ж заробітну плату отримує дирекція закладу. Ми просили надати розрахунки з січня по липень 2023 року. Теперішня керівниця стоматологічної поліклініки Любов Яковчук-Качмар отримала заробітну плату лише за один місяць роботи. У липні їй нарахували понад 50 тисяч гривень.

Любов Яковчук

Перші шість місяців клініку очолював Іван Примачук, якому загалом нарахували трохи більше як 323 тисячі гривень. Виходить, що середньомісячна зарплатня пана Івана становила майже 54 тисячі гривень. Найбільше він отримав у лютому – 76 тисяч, а найменше у травні – 40 тисяч.

Іван Примачук

Відповідно до інформації, яку нам надала стоматполіклініка, дирекція отримує заробітну плату не з місцевого бюджету, а з власного. Тобто з тих грошей, яку заробляє на лікуванні пацієнтів.

Нагадаємо, за півроку під новим керівництвом доходи Луцької міської стоматполіклініки збільшилися на більше ніж 300 тисяч гривень. Вже ексочільнику Івану Примачуку вдалося трохи оновити матеріально-технічну базу, хоч ще заплановані закупівлі на майбутнє, та підвищити зарплату лікарям.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *