Школярі громади на Волині переходять на «дистанційку»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Школярі громади на Волині переходять на «дистанційку»
image
Яна Горчинська / 24.01.2022 / 0 Коментарів

З 25 січня у зв’язку з великим відсотком захворюваності учнів та вчителів школи у Володимир-Волинському районі переходять на дистанційну форму навчання. Про це повідомляють на офіційній сторінці Володимир-Волинської міської територіальної громади.

Так, всі загальноосвітні заклади освіти громади, окрім ЗОШ №5 ім. А. Кореневського, опорного закладу ЗОШ села Суходоли та ЗОШ села Ласків, переходять на дистанційну форму навчання (початкові класи продовжують навчатись).

Із 24 січня на дистанційній формі навчання знаходиться гімназія ім. О. Цинкаловського.

До слова, у Луцькій громаді станом на 24 січня жодна школа не перейшла на дистанційне навчання. Про це Суспільному розповів керівник департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар.

З його слів, у 38 загальноосвітніх школах учні з першого до 11 класу в понад 140 класах наразі перебувають на самоізоляції та навчаються в онлайн форматі.

"Якщо є випадок, де в класі хтось хворий на коронавірус, то клас іде на самоізоляцію. Є класи, які переходять на дистанційне навчання. По школах – десь один клас пішов, десь два", – додав посадовець.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *