Співпрацю влади і забудовників на Волині потрібно терміново перезавантажити, - Андрій Костенко

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Співпрацю влади і забудовників на Волині потрібно терміново перезавантажити, - Андрій Костенко
image
Наш Інсайдер / 14.07.2022 / 0 Коментарів

Депутат Луцької міської ради (фракція "Слуга Народу") Андрій Костенко займатиметься у Волинській області координацією проєкту з розвитку будівельної галузі регіону.

Про це він розповів 14 липня у коментарі виданню Insider Media.

За словами обранця громади, повномасштабне вторгнення росії негативно вплинуло на економіку України, зокрема, й на будівництво. 

"Мої колеги були учасниками конференції з відновлення України в Лугано та повернулися з позитивними новинами, адже цивілізований світ готовий підтримати нашу державу, але й ми повинні швидко пристосуватися до роботи в нових умовах", - каже він.

Тож, наразі Андрій Костенко вивчає ситуацію на ринку будівництва та аналізує її. Наступний крок - створення робочої групи з забудовників Волині по вирішенню проблем галузі. 

"Група буде створена не для збору інформації, а для реального вирішення труднощів нашого бізнесу. Впевнений, що наші будівельники зацікавлені в ефективній співпраці з владою, і, враховуючи підтримку наших союзників, ми матимемо багато інструментів для успішної реалізації проєктів", - сказав він.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *