Страхи лукашенка: що ховається за публічними заявами

image
Назар Тарадюк / 29.05.2024 / 0 Коментарів

олександр лукашенко, коментуючи загибель іранського лідера Ібрагіма Раїсі, знову розкрив свої страхи.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Він звинуватив США у смерті Раїсі, пояснюючи це санкціями, накладеними на гелікоптер іранського президента, і підкреслив, що побоюється опинитися в аналогічній ситуації:

«США запровадили санкції проти суден у росії і проти нас, зокрема мого літака», - заявив він, висловлюючи свої побоювання щодо можливості авіакатастрофи.

лукашенко неодноразово ділився своїми страхами на різних заходах. Під час виступу на Всебілоруських народних зборах він описав сценарій можливого вторгнення білоруських добровольців, які можуть захопити владу в країні за підтримки НАТО. 

За його словами, метою агресорів є захоплення Кобринського району, де вони планують встановити свою владу і звернутися за підтримкою до НАТО. Він також стверджував, що США готують білоруську визвольну армію, основу якої складуть полк Калиновського та інші добровольчі формування.

На володимира путіна, який розв'язав війну проти України, вже видано ордер на арешт Міжнародним кримінальним судом за незаконне переміщення українських дітей. лукашенко також боїться опинитися в аналогічній ситуації, оскільки ведеться збір матеріалів у справі про незаконне переміщення українських дітей до білорусі.

«Мене хочуть відправити до кримінального суду! За що? Я навіть не знав, що відбувається, коли почався процес оздоровлення дітей. Це мерзотники, які хапаються за все підряд", - нервово реагував.

Він часто згадує долю свого друга Слободана Мілошевича, який помер у в'язниці, чекаючи вироку суду в Гаазі.

З 2020 року, коли білоруський народ масово вийшов на протести, білоруський диктатор регулярно висловлює свої страхи перед можливим повстанням. Він вважає, що фахівці, які організували кольорові революції та заколоти, можуть знову спробувати зруйнувати країну. лукашенко згадував долю лівійського диктатора Муаммара Каддафі, убитого народом, і попереджав про підготовку заколоту за участю спецслужб США.

«Вони планували захопити дитину і посадити її в льох у Гомельській області. Ми затримали групу, і вони показали, як усе планувалося».

Чому олександр лукашенко постійно говорить про свої страхи? 

Анонімний психолог пояснив, що такі люди, зазвичай, не можуть дозволити собі публічно визнавати страхи, оскільки це вважається ознакою слабкості.

«Диктатори не можуть довіряти навіть найближчим, що викликає страхи зрад і змов. Усі страхи і переживання він накопичує в собі, і іноді підсвідомість змушує його ділитися ними в публічних виступах", - зазначив психолог.

олександр лукашенко, ймовірно, не усвідомлює, що відкрито висловлює свої страхи, що може бути ненавмисною спробою звільнитися від внутрішньої напруги.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *