Страшна ДТП на Конякіна: винуватець - раніше судимий військовий

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Страшна ДТП на Конякіна: винуватець - раніше судимий військовий
image
Назар Тарадюк / 12.04.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку під варту на 60 діб взяли винуватця ДТП на вулиці Конякіна.

Ним виявився військовослужбовець, який був у стані алкогольного сп’яніння і раніше був засуджений до 7 років колонії. Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду від 8 квітня, - пише ВСН.

Зокрема, відомо, що до суду з клопотанням звернувся прокурор щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні ДТП, яке сталося 7 квітня. Йдеться про аварію на вулиці Конякіна, в якому БМВ протаранило «фольксвагена» і водія довелося вирізати з салону. Нині водієві «фольксвагена» шукають донорів – він у тяжкому стані у реанімації.

Як йдеться в ухвалі суду, підозрюваний на момент вчинення аварії був у стані алкогольного сп’яніння. Він є військовослужбовцем однієї з військових частин, раніше – у 2017 році - був засуджений до 7 років позбавлення волі за низкою статей: нанесення умисних тілесних ушкоджень, незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі малолітньої особи, погроза вбивством.

1 липня 2021 був звільнений умовно-достроково із ДУ «Полицька виправна колонія №76». Суд призначив підозрюваному тримання під вартою до 6 червня 2023 року. Він також може вийти під заставу в розмірі 187 880 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Луцьку - жахлива аварія: одного з водіїв затисло в автівці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *