Судили лучанку, яка проламала однокласниці голову

image
Еля Коротинська / 31.08.2022 / 0 Коментарів

Майже 2 роки знадобилось, аби лучанку притягнули до відповідальності за побиття однокласниці.

Луцький міськрайонний суд днями нарешті оголосив вирок жінці, яка напала і ногами побила свою однокласницю. Інцидент трапився ще 23 вересня 2020 року в обласному центрі Волині. Молода жінка о 22:00 поблизу магазину «Літра» на пр. Президента Грушевського під час словесного конфлікту нанесла своїй суперниці удар ногою в область тулуба. Жінка не втрималась і впала, вдарившись головою об бордюр, після чого знепритомніла. Однак нападницю це не спинило і вона вдруге вдарила потерпілу дівчину ногою в голову.

Свідки інциденту одразу викликали правоохоронців. Дівчина прийшла до тями, і знайомих хлопець відвів її додому.

Вночі дівчині стало зле, тож вранці вона звернулась до медиків по допомогу. В результаті, лікарі діагностували у неї перелом лобної кістки з гострою епідуральною гематомою в місці перелому та забій головного мозку.

Жінку затримали і притягнули до відповідальності. У суді вона щиро розкаялась у вчиненому та просила її суворо не карати.

Потерпіла зауважила, що конфлікту між ними не було і істинних мотивів, чому колишня однокласниця напала на неї – вона не знає. Тим не менше, після побиття вона тривалий чай проходила лікування та перенесла дві операції. Внаслідок цього вона отримала довічно ІІІ групу інвалідності.

Зрештою, суд ухвалив вирок – визнати нападницю винною у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Тож їй призначили 5 років позбавлення волі з іспитовим строком – 3 роки. Також їй доведеться сплатити понад 93 тисячі гривень матеріальної та моральної шкоди потерпілій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *