«Телемарафон «заколисує» увагу людей», - медійник Юрій Ричук

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Телемарафон «заколисує» увагу людей», - медійник Юрій Ричук
image
Назар Тарадюк / 27.08.2024 / 0 Коментарів

Керівник «12 каналу», журналіст, людина, яка стояла у витоків багатьох волинських медіа, Юрій Ричук розповів про цензуру в ЗМІ, рекламу, телемарафон та багато іншого.

Інтерв'ю у рамках проєкту «Генерація Успішних Людей» для «Іnsider media» записав Віталій Ткачук.

«Ми з тобою говорили ще до війни, правда? «12 канал» за цей час став набагато скромніший: стало менше працівників, стало в рази менше проектів. Практично все, що ми зараз робимо, це студійні ефіри плюс новини. Ніяких розважальних програм, ніяких програм пізнавальних. Тобто ми такі строгі, новинні, інформаційні. Ми стали більш інтернетні – освоїли набагато глибше YouTube. На YouTube маємо непогану аудиторію. Освоїли Telegram, раніше він був третьорядним майданчиком, зараз він в нас один з флагманів, тому що його читають, його знають. «12 канал» без Telegram вже не уявляється», - розповів журналіст.

Як зауважив Ричук, на каналі ретранслюють телемарафон, коли не показують власний «продукт».

«Без нього «12 каналу» було би скрутніше зараз, тому що ефірний час – це штука фізична, яка не може зменшуватися чи збільшуватися, вона мусить працювати 24 години в добу. Відповідно це те, що практично нас виручає. Це якщо казати з дуже практичної точки зору. А якщо казати про мою думку як громадянина, я вважаю, що це шкідлива штука. Це штука, яка «заколисує» увагу людей, яка створює хибне уявлення про те, що робиться в країні. Я мовчу за політичну конкуренцію, тому що зараз, напевно, про неї говорити не на часі в силу того, що [йде] війна, але з людьми треба говорити набагато чесніше, відвертіше і

реалістичніше, ніж це робить марафон», - наголосив журналіст.

Детальніше – у сюжеті.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *