Тендер на закупівлю елітного авто для Волиньради – скасували

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Тендер на закупівлю елітного авто для Волиньради – скасували
image
Назар Тарадюк / 20.11.2023 / 0 Коментарів

Після шаленого розголосу у ЗМІ та соціальних мережах – КП «Волиньприродресурс» скасувало тендер на закупівлю елітного Hyundai Staria US4.

Нагадаємо, 17 листопада на майданчику публічних закупівель Prozorro з’явилось оголошення про проведення закупівлі на суму 2 500 000 грн. КП «Волиньприродресурс» вирішило придбати 7-місний повнопривідний мінівен з салону у максимальній комплектації.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: Для Волиньради купують ще одне авто за 2,5 млн. Там все заперечують

У червні цього року, комунальне підприємство вже придбало аналогічний транспортний засіб за 2,3 млн грн, яке рішенням сесії було передано на баланс Волинської обласної ради для забезпечення комфорту під час перевезення голови Григорія Недопада.

Інформація про оголошення нового тендеру на придбання ще одного такого елітного автомобіля викликала небувалий скандал у ЗМІ. Волинська обласна рада у своєму офіційному повідомленні на сторінці в мережі Facebook заперечила те, що керівнику КП «Волиньприродресурс» було поставлено завдання, і його ніхто не просив купувати через державні закупівлі такий транспортний засіб для потреб Волиньради.

Тож вже о 15:59 20 листопада з’явилась інформація про відміну проведення торгів.

Причина – «Відсутня потреба в закупівлі легкового автомобілю Hyundai Staria 2.2 US4».

Також до оголошення додано протокольне рішення про відміну закупівлі за підписом уповноваженої особи.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *