Для Волиньради купують ще одне авто за 2,5 млн. Там все заперечують

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Для Волиньради купують ще одне авто за 2,5 млн. Там все заперечують
image
Назар Тарадюк / 20.11.2023 / 0 Коментарів

Комунальне підприємство Волинської обласної ради «Волиньприродресурс» оголосило тендер на закупівлю автомобіля. Про це стало відомо з оголошення, розміщеного 17 листопада на майданчику публічних закупівель Prozorro.

На придбання авто комунальне підприємство готове витратити 2 500 000 грн. Так, «Волиньприродресурс» планує купити 7-місний Hyundai Staria US4. У технічній документації відразу обгрунтували чому саме ця модель: «оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника».

Комплектація – максимальна:

Шторки, фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, електронна стабілізація автомобіля в русі ABS, розширений пакет активної безпеки Hyundai Smart Sense* N-SCC, система відеомоніторингу «сліпих» зон на панелі приладів, АКПП з електронним керуванням за допомогою кнопок (Shift-by-Wire), клімат-контроль з системою антизапотівання, круїз-контроль, центральний замок з пультом дистанційного керування кнопка запуску двигуна та функція безключового доступу SMART KEY, камера заднього огляду і система кругового огляду, навігаційна мультимедійна система з кольоровим сенсорним 10,25" LCD монітором, електронна панель приладів SUPER VISION 10,25" Full TFT LCD High-resolution, преміальна акустика BOSE (11 динаміків +підсилювач +сабвуфер), підтримка додатків Apple CarPlay / Android Auto (для 8"LCD безпровідне підключення по Bluetooth), світлодіодні фари, денні ходові, габаритні вогні, багатокольорова підсвітка інтерьеру AMBIENT MOOD LIGHT, , литі диски R18 Grey Diamond Cut, резина NEXEN, тонування всіх вікон. Ну і гарне шкіряне оздоблення сидінь шкірою NAPPA (чорний) з замшею та режим екстра-комфорту Relaxation Seat в одне натискання (вкл. підставки під голені ніг).

Аукціон має відбутись вже 25 листопада 2023 р.

Нагадаємо, у червні 2023 року КП «Волиньприродресурс» придбало аналогічне авто «Hyundai Staria 2.2 US4» за 2,3 млн грн. Перемогу на торгах здобуло ТОВ «Богдан-Авто Луцьк». Транспортний засіб відразу після проведення аукціону, рішенням сесії передали на баланс Волинської обласної ради для забезпечення комфорту під час перевезення голови Григорія Недопада. Авто нібито призначалося для супроводу іноземних делегацій та закордонних відряджень працівників обласної ради. 

В свою чергу, Волинська обласна рада на своїй офіційній сторінці у Facebook поспішила дати офіційне спростування цьому, заперечивши те, що керівництву КП «Волиньприродресурс» давались вказівки з приводу придбання такого автомобіля.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *