У білорусі - раптова перевірка готовності «Іскандерів» та Су-25

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У білорусі - раптова перевірка готовності «Іскандерів» та Су-25
image
Назар Тарадюк / 08.05.2024 / 0 Коментарів

Режим лукашенка ініціював несподівану перевірку можливостей засобів-носіїв нестратегічної ядерної зброї.

"У рамках цієї перевірки ми здійснили переміщення частини авіаційних сил на альтернативні аеродроми. Надалі ми плануємо перебазування технічного складу для відпрацювання процесів підготовки до використання нестратегічної ядерної зброї", - заявив генерал-майор Віктор Гулевич.

Військові сили піднято на готовність, включаючи "Іскандери" та ескадрилью Су-25.

"Для виконання своїх завдань дивізіон оперативно-тактичного комплексу 'Іскандер' та ескадрилья Су-25 переведені в бойову готовність. Перевірку буде проведено у суворій відповідності до встановленого графіка, затвердженого лукашенком. Ми перевіримо весь ланцюжок заходів від планування до використання тактичних ядерних боєприпасів", - повідомив голова Міноборони білорусі Віктор Хренін.

Нагадаємо, Міністерство оборони росії оголосило про навчання, що плануються, щодо застосування тактичної ядерної зброї за дорученням путіна. Військові рф заявили, що під час навчань будуть проведені комплексні заходи щодо практичного відпрацювання процесів підготовки та використання нестратегічної ядерної зброї. Сили оборони України підтверджують свою готовність до протистояння будь-яким можливим провокаціям на білорусько-українському кордоні. У світлі початку раптової перевірки засобів-носіїв нестратегічної ядерної зброї режимом лукашенка, українські військові наголошують на своїй готовності своєчасно припиняти будь-які спроби агресії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *