У гуртожитку Луцька вже місяць немає гарячої води

image
Назар Тарадюк / 17.09.2024 / 0 Коментарів

У гуртожитку Луцького педагогічного коледжу, що на вулиці Глушець, 39, вже майже місяць немає теплої води.

Про це повідомила Ірина Васьковська на сторінці у Facebook, - пише «Конкурент».

«Адміністрація гуртожитку каже, що води не буде до початку опалювального сезону, але з чим пов‘язане вимкнення теплої води ніхто нікому не розказує. Ми платили за гуртожиток 8 000 грн в рік і тут такі жахливі умови, що потрібно приймати душ у холодній воді. В гуртожитку живе близько 600 студентів і невже не можна забезпечити їх теплою водою?!» – йдеться у дописі.

Журналісти запитали у ректора закладу Петра Бойчука, чому здобувачі освіти сидять без води й скільки ще це триватиме.

«Сьогодні в центрі міняють труби. 15 будинків без тепла, усі установи, які на цій території – без тепла. У тому числі й наш гуртожиток. Вони технічно не можуть подати воду. У коледжі вона є, а саме в гуртожитку нема. Пообіцяли замінити труби до 1 жовтня, це може бути навіть з початком опалювального сезону. Технічно зараз розв'язати це питання зараз не можна. У нас бували випадки, коли трубу проривало, то ми швиденько її ремонтували. А це місто цим займається. Зараз 15 будинків без гарячої води й, на жаль, гуртожиток серед них. Я підтримую студентів, вода повинна бути, в нас є на це кошти, але її, на жаль, немає. Ми порушували це питання на рівні міської ради, адміністрації, але води так і немає. Сказали, коли зроблять ремонт, тоді буде вода. Це не наша провина», – зазначив ректор.

Петро Бойчук також додав: води немає з 15 серпня. Проте зауважує, що у них є плити та можливість нагріти воду. Як пояснив ректор, безпосередньо керівництво освітнього закладу тут нічого вдіяти не може.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *