У Ковелі водійка припаркувала авто прямо на коліях: чому?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Ковелі водійка припаркувала авто прямо на коліях: чому?
image
Наш Інсайдер / 20.02.2023 / 0 Коментарів

Водійка в Ковелі в нетверезому стані припаркувала авто на залізничному переїзді: патрульні склали на неї адмінматеріали.

19 лютого, близько 23-ї години, ковельським патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення про порушення ПДР на вулиці Тимошенка, - повідомили правоохоронці.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили 45-річну водійку Renault Kadjar, яка здійснила стоянку транспортного засобу прямо на залізничному переїзді та не ввімкнула аварійну світлову сигналізацію.

Під час спілкування з жінкою інспектори виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти перевірку на приладі Drager. Жінка погодилася і результат виявився позитивним — 2,13 проміле. Такий показник перевищує допустиму норму в майже 11 разів.

На кермувальницю патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил стоянки) та ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) КУпАП. В жінки вилучили водійське посвідчення та видали тимчасове.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *