У Ковелі затримали банду наркоторговців з партією PVP

image
/ 26.11.2021 / 0 Коментарів

Трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненні наркозлочинів у складі організованої групи. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Волині.
 
За процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи незаконного придбання, зберігання й збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та особливо небезпечної психотропної речовини у великих і особливо великих розмірах (ч.1 ст. 309, ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України).

Правоохоронці встановили понад десять епізодів злочинної діяльності трьох жителів Ковеля, які придбавали в Інтернеті наркотики й психотропи, фасували їх та продавали охочим. У ході досудового розслідування у фігурантів провадження вилучено понад 200 грамів особливо небезпечної психотропної речовини PVP.

Усім трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч. 3 ст. 307 КК України незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинені організованою групою, караються позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *