У Луцьку авто «пірнуло» у ставок. ФОТО. ВІДЕО

image
Наш Інсайдер / 19.05.2021 / 0 Коментарів

У Луцьку поблизу розважального центру «Адреналін», автомобіль білого кольору марки Chery   скотився з парковки і потонув у ставку.

Пригода трапилась близько 10:00. 

Жінка приїхала на територію підприємства у справах і залишила авто на парковці. А вже за 5 хвилин коли повернулась, то не знайшла його на місці. 

1

Виявилось, що водійка забула поставити авто на ручне гальмо, а територія стоянки - під невеликим нахилом. Відтак, машина покотилась, переїхала бордюр і, пошкодивши паркан - пірнула у ставок.

Штучна водойма, розташована на території рекреаційної зони, виявилась неглибокою. Тож авто загрузло у мулі за кілька метрів від берега. 

Жінка, відразу ж викликала на допомогу рятувальників. На місце події прибули і поліцейські.  Разом чоловіки взялись витягувати автомобіль. Труднощів додало те, що на передній частині автомобіля рятувальники ніяк не змогли відшукати тягово-зачіпний гак. Для цього навіть залучили водолаза рятувальної служби ДСНС. Він пірнув і зачепив трос за раму автомобіля.

2

Зрештою, машину дістали зі ставка.

Виявилось, що водійка не лише забула поставити авто на ручне гальмо, а й залишила його з увімкненою передачею. 

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак в автомобілі залишились особисті речі власниці - ноутбук та інша дрібна техніка повністю потонула у воді. 

3

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *