У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку частково відновили ремонт проспекту Волі. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 12.10.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку на проспекті Волі частково продовжили ремонтні роботи: майстри облаштовують зупинку громадського транспорту навпроти книжкового магазину «Знання».

Про це повідомляє Суспільне.

11 жовтня майстри здійснювали підготовчі роботи для вкладання бруківки. Коментувати відновлення ремонту відмовилися. Як розповів телефоном представник підрядника Віталій Кізей, діють згідно з договором замовника – Луцької міськради.

«Усього мають облаштувати вісім зупинок громадського транспорту до першого листопада», – розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Микола Осіюк.

«Маємо намір облаштувати усі зупинки на проспекті Волі. На сьогодні відповідно до Постанови Кабміну ці роботи оплатити не можна, але підрядник пішов на уступки, щоб мешканцям було комфортно і по нашому проханню виконує ці роботи», – додав посадовець.

На час виконання робіт громадський транспорт зупиняється за зупинкою.

Капітальний ремонт проспекту Волі розпочали ще торік, попередня вартість проєкту становила майже 90 мільйонів гривень. Цьогоріч роботи призупинили згідно з постановою Кабміну про тимчасову заборону фінансування капремонтів.

Як ми писали, реконструкція проспекту Волі в Луцьку стартувала в травні 2021 року. Кошторис на капітальний ремонт проїжджої частини та тротуарів на проспекті Волі зріс приблизно на 40 мільйонів гривень через проведення додаткових робіт на об’єкті.

З 18 жовтня 2021-го відкрили рух для громадського та приватного транспорту на проспекті Волі. На головній транспортній вулиці Луцька продовжили облаштовувати місця для паркування, велодоріжки й тротуари.

У липні 2022-го ремонт центрального міського проспекту призупинили, частину робіт фахівці підрядної фірми за домовленістю виконали в кредит приблизно на 17 мільйонів гривень.

Нагадаємо, після «чарівного копняка» від патрульних у Луцьку почали ремонт доріг.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *