У Луцьку капітально відремонтують теплові пункти та котельні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку капітально відремонтують теплові пункти та котельні
image
Оля Коновалова / 30.03.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні під час чергової 30 сесії Луцької міської ради, яка відбувалася у дистанційному режимі, розглянуто питання про надання дозволу державному комунальному підприємству «Луцьктепло» на капітальний ремонт центральних теплових пунктів та котелень. Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Таке рішення необхідне для продовження реалізації спільного з Європейським банком реконструкції та розвитку проєкту щодо модернізації системи централізованого теплопостачання міста Луцька. У його рамках триває встановлення ІТП у багатоквартирних будинках нашого міста, проведено часткову заміну мереж, введено в експлуатацію котельню, яка працює на альтернативному паливі, та дозволяє влітку для мікрорайону ЛПЗ здійснювати підігрів води без використання природного газу тощо.

Ще одним етапом проєкту є капітальний ремонт центральних теплових пунктів та котелень у різних мікрорайонах міста. Зокрема, планується заміна теплообмінників, насосного обладнання, частотних перетворювачів, лічильників тепла, води, арматури та трубопроводів системи гарячого водопостачання, встановлення системи управління та сигналізації.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *