У Луцьку оголосили конкурс на перевезення на двох маршрутах

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку оголосили конкурс на перевезення на двох маршрутах
image
Оля Коновалова / 23.11.2021 / 0 Коментарів

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №9 та №190.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету, що відбувся сьогодні, 23 листопада. Повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Заступник начальника відділу транспорту Олександр Середа повідомив, що конкурс оголошується у зв'язку з необхідністю перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №9 “Теремнівська – Вересневе”, № 190 “Луцьк – Сьомаки”.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5 на маршруті № 9.

На маршруті №190 — автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

«Під час минулого виконкому розірвали договір з перевізником на маршруті №9. Причина – невиконання перевізником умов договору. Тому виникла необхідність призначити тимчасового перевізника і оголосити конкурс», – зазначив Олександр Середа.

До проведення конкурсу та затвердження результатів, згідно поданої заяви, перевізником по об’єктах конкурсу призначили ТзОВ «БестЛенадГруп».

Окрім цього, у зв’язку із необхідністю проведення конкурсу на перевезення пасажирів по маршруту №9 внесли зміни щодо пасажиромісткості автобусів та зменшили кількість автобусів на 7 одиниць (всього 7 автобусів).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *