У Луцьку підсудний втік просто із зали суду

image
Наш Інсайдер / 13.09.2021 / 0 Коментарів

З будівлі Луцького міськрайонного суду втік підсудний чоловік.

Інформацію про це Суспільному телефоном підтвердив головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський.

"До поліції надійшло повідомлення, що підсудний вийшов з приміщення і зник у невідомому напрямку. Наразі з'ясовуємо обставини за яких це сталося", – сказав спеціаліст сектору комунікації.

Станом на 15:30 13 вересня правоохоронці розшукують втікача. За попередньою інформацією чоловік був одягнений у спортивний костюм.

Прессекретар служби судової охорони у Волинській області Євгенія Ковтун в коментарі ІА "Волинські новини" зазначила, що функцію конвоювання повинна була здійснювати поліція.

"Служба судової охорони не мала права його затримувати, бо не була попереджена про вирок судді. Співробітники не були в залі засідання, де був винесений вирок, їх не попередили про нього. Служба судової охорони несе функцію охорони громадського порядку, але не функцію конвоювання", – зазначила Євгенія Ковтун.

Як зазначила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук поліція про інцидент дізналась після повідомлення на лінію 102, адже поліція також не здійснює конвоювання підсудних.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *