У Луцьку побили безхатька, після чого він помер в лікарні – шукають свідків

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку побили безхатька, після чого він помер в лікарні – шукають свідків
image
Оля Коновалова / 30.11.2021 / 0 Коментарів

У Луцьку розшукують свідків бійки, що сталася 23 вересня. У результаті нападу в лікарні від отриманих травм помер чоловік.

З таким проханням до ІА Волинські Новини звернулася колишня дружина чоловіка, якого підозрюють у побитті.

Лучанка розповіла, що її колишнього чоловіка Анатолія звинувачують у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілому. Проте, за її словами, чоловік цього не вчиняв. Тож вона просить усіх небайдужих людей, які бачили бійку, звернутися за номером телефону 0991233275.

«Мій колишній чоловік знімав кімнату у сестри померлого, але у нього вкрали з кімнати речі і він запідозрив у цьому брата цієї жінки. Проте доказів не було, але за кілька днів до нього подзвонили з комісійного магазину та повідомили, що туди принесли його речі. Так він дізнався, хто його обікрав. Звісно між ними виник конфлікт, але Анатолій його не вбивав. Нам адвокат порадив дати оголошення про розшук свідків, адже бійка була вдень і є велика надія, що хтось бачив», - пояснює чому саме його запідозрили у злочині.

Нагадаємо, 23 вересня до Луцької міської лікарні доставили чоловіка з численними забоями та гематомами. Через декілька годин він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 61-річний лучанин, раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України, тривають слідчі дії.

За підозрою в цьому злочині затримали 61-річного лучанина. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою, втім адвокати підозрюваного оскаржили ухвалу суду.

У Волинському апеляційному суді представник чоловіка, керуючий партнер адвокатського об’єднання «GLG» Яна Кінах наголосила, що підозра необґрунтована, а в матеріалах справи є багато неточностей. Тому просила відпустити її підзахисного з-під варти під домашній арешт.

Сам підозрюваний у суді розповів, що просто фізично не міг завдати померлому важких травм.

«В мене на руці перебите сухожилля, один палець не згинається, а інший не розгинається і тому я не можу навіть згрупувати руку в кулак. Ліва рука після аварії поступово атрофується і я не можу її навіть нормально підняти. На ногах у мене були тонкі кросівки і якби я копав його ногами, то зламав би собі всі пальці. У мене є певне захворювання, через що в мене нестача кальцію, тому я швидше б собі щось зламав, ніж йому»,  - каже чоловік, який опинився на лаві підсудних.

Зважаючи на хронічні захворювання він просив відпустити його під домашній арешт.

Зрештою, колегія суддів Волинського апеляційного суду відхилила апеляційну скаргу сторони захисту.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *