У Луцьку презентували благодійну поштову марку «Пес Патрон». На що підуть зібрані кошти?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку презентували благодійну поштову марку «Пес Патрон». На що підуть зібрані кошти?
image
Оля Коновалова / 01.09.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні, 1 вересня на території 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька відбулося спецпогашення нової поштової марки «Пес Патрон».

Першу офіційну благодійну марку урочисто погасили в присутності рятувальників і піротехніків, лучан і гостей міста, посадовців обласної влади, прикордонників.

Частину коштів з продажу марок будуть спрямовані на придбання спеціальної машини для швидкого і безпечного розміновування територій нашої держави, а також на підтримання притулків для тварин.

Як зазначив начальник ГУ ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, територія нашої держави засмічена сотнями тисяч боєприпасів, над знешкодженням яких працюють піротехніки. Співробітники ДСНС обов'язково очистять нашу землю від смертоносних предметів і зроблять нашу державу знову безпечною, а пес Патрон став справжнім талісманом добра для всіх українців.

Лучани й гості міста, які були присутні на урочистому спецпогашенні марки, мали також нагоду ознайомитися із технікою і спорядженням волинських піротехніків, які уже майже пів року працюють над розмінуванням звільнених від окупації територій нашої країни.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *