У Луцьку стартували продажі марки «Доброго вечора, ми з України!»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку стартували продажі марки «Доброго вечора, ми з України!»
image
Оля Коновалова / 28.07.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку сьогодні відбулося спецпогашення марки, назва якої стала крилатою фразою. Символічно, що це відбулося в День Української Державності та в День Хрещення Київської Русі-України.

«Зображення на марці – це символ незламності українського народу у боротьбі з російським агресором. Адже на поштовій марці зображені реальні події, що мали місце у перші дні протистояння», – зазначив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Це історія про те, як усі аграрії країни підтримали рух, коли пошкоджену техніку, залишену окупантами, буксирували сільськогосподарською технікою, ремонтували та передавали Збройним силам України.

Щодо фрази «Доброго вечора, ми з України!», то вперше її сказав Марко Галаневич (учасник гурту «ДахаБраха»), а пізніше музичний гурт PROBASS ∆ HARDI випустив трек, де використав цю фразу.

Так, в оголошеному Укрпоштою конкурсі, у якому взяли участь більше півтори тисячі художників і митців, шляхом народного голосування переможцем стала Анастасія Бондарець, котра намалювала саме цю марку. 340 тисяч українців віддали свій голос саме за цей ескіз (один 5-ти). 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *