У Луцьку в дитячій поліклініці можна зробити УЗД-обстеження

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку в дитячій поліклініці можна зробити УЗД-обстеження
image
Оля Коновалова / 06.10.2022 / 0 Коментарів

Відтепер, у підрозділі Луцької міської дитячої поліклініки за адресою: просп. Волі, 3а працює кабінет ультразвукової діагностики для обстеження дітей.

Тут надають послуги кваліфіковані спеціалісти Юлія Ройко і Андрій Косс. Для зручності батьків кабінет УЗД працюватиме не лише у денні, але і у вечірні години. Про це повідомила директорка медзакладу Оксана Лєщинська.

Серед діагностичних послуг – нейросонографія і дослідження кульшових суглобів у дітей, дослідження стану щитоподібної залози, легень, органів травлення, органів сечовивідної системи та ін.

Кабінет УЗД знаходиться на 3 поверсі, №33. Графіки роботи спеціалістів плаваючі, тому для запису необхідно отримати попереднє електронне направлення, яке виписує лікар вторинної ланки, при необхідності додаткових результатів обстеження. Це дає можливість отримати діагностичні послуги безоплатно.

Отримавши направлення на УЗД, батьки можуть записатися на обстеження за телефонами реєстратури: 0332-72-81-15, або 0332-72-55-82.

Нагадаємо, кабінет УЗД працює також у приміщенні дитячої поліклініки по вул. Чорновола, 1. Запис за телефоном: 0332-74-80-11.

Читайте також: Які щеплення треба зробити дітям, що йдуть у 1 клас?

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *