Луцькі муніципали погрожують крадіям кликунів армією: чи правильно це?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцькі муніципали погрожують крадіям кликунів армією: чи правильно це?
image
Назар Тарадюк / 27.02.2023 / 1 Коментарів

У Центральному парку культури й відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку молоді люди порушували комендантську годину та вчинили вандалізм - пошкодили Кликунів на дамбі. 

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради. Хлопців зафіксували 27 лютого о 00:43 камери відеоспостереження.

"Молодики досить зухвало себе поводили, копали, ламали руками кликунів та після досягнутої «цілі» покинули парк, один із яких сів в автомобіль марки «FORD», д.н.з. «ВК0367НХ», власника авто вже встановлено, це Сергій К. , що зареєстрований по вулиці Привокзальній.

Прикро дивитися на таке зневажливе ставлення молодих людей, адже кликуни – це один із головних давніх символів нашого міста", - зазначили муніципали.

По цьому факту всі відеоматеріалами надали правоохоронним органам для притягнення винних до відповідальності, згідно з чинним законодавством та відшкодування збитків завданих місту.

Також зазначають, що департамент клопотатимиме і перед військоматом, щоб "залучив даних героїв до більш корисних справ ніж нищити комунальне майно та порушувати комендантську годину".

Коментарі (1):

  1. Не треба нічим загрожувати. Є військовий стан, комендантська година, є закон, є акт вандалізму. Це мінімум років 5 тюрми. Хай сидять суки.

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *