У Луцьку з професійним святом привітали медичних працівників. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку з професійним святом привітали медичних працівників. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 17.06.2021 / 0 Коментарів

У Волинській облдержадміністрації привітали фахівців галузі охорони здоров’я області з їхнім професійним святом – Днем медичного працівника, яке цьогоріч в Україні відзначають у неділю, 20 червня.

Урочистості відбулись у четвер, 17 червня, у стінах облдержадміністрації.

З вітальним словом до волинських медиків звернулися голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко та голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«Дорогі наші лікарі, медсестри, фельдшери та усі причетні, переконаний, що ваша професія – найважливіша та найголовніша. Ви приходите на допомогу в найважчі хвилини, робите часом неможливе, щоб рятувати життя. Тож сьогодні, напередодні свята, бажаю  усім вам міцного здоров'я, успіхів у благородній справі, родинного затишку, комфортних умов праці та гідної заробітної плати. Я хочу, щоб ваша професія і рівень зарплати були на першому місці», - сказав Юрій Погуляйко.

Очільник області нагородив трудові колективи медзакладів, які  були «на передовій» під час боротьби з COVID-19, та лікарів, котрі зробили внесок у розвиток системи охорони здоров’я.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять 29 медичних працівників, які «поклали своє життя на війні з коронавірусом».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *