У Луцьку забрали землю в чоловіка, який 15 років нічого не робив. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку забрали землю в чоловіка, який 15 років нічого не робив. ФОТО
image
Віктор Гордійчук / 25.01.2023 / 0 Коментарів

Луцька міська рада відмовила підприємцю Василю Гузі у продовженні договору оренди землі для будівництва та обслуговування торгово-офісного приміщення на проспекті Молоді, 25.

Відповідне рішення ухвалили на сесійному засіданні міськради у середу, 25 січня, інформує ВСН.

Ще у 2007 році підприємець уклав договір з міськрадою на оренду землі на проспекті Молоді, 25 загальною площею 0,0196 гектара. Проте наразі термін її дії закінчився, а також він не повідомив міськраду про поновлення договору оренди, а саме будівництво торгово-офісного приміщення так і не розпочалося.

Протягом цього часу ділянка не використовувалась, тому міська рада вирішила відмовити підприємцю у поновленні договору оренди землі.  Попередній договір оренди буде припинено у зв’язку з закінченням його терміну.

Василь Гуга повинен протягом місяця повернути земельну ділянку Луцькій міськраді в стані, не гіршому порівняно з тим, в якому вона була надана в оренду.

Якщо ж підприємець не виконає дане рішення, міськрада подасть документи для проведення державної реєстрації припинення права оренди на земельну ділянку та її обтяження.

Нагадаємо, прокуратура Волині відсудила у міськради землю за мільярд гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *