У Луцьку затримали двох «наркобариг» з Івано-Франківщини. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку затримали двох «наркобариг» з Івано-Франківщини. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 21.11.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку затримали двох мешканців Івано-Франківщини, які робили «закладки» з наркотиками на території міста і району.

Про це у понеділок, 21 листопада, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Припинили злочинну діяльність зловмисників оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції.

Під час слідчо-оперативних заходів встановлено, що чоловіки віком 28 та 25 років забезпечували функціонування телеграм-каналу. Вони розповсюджували «закладки» на території міста Луцька та району за обумовленими адресами й координатами. 

Під час реалізації оперативної інформації співробітники УБН затримали 25-річного фігуранта у Луцьку, який мав при собі майже 100 таблеток ЛСД та майже 30 упаковок стікерів з психотропною речовиною. 

У автомобілі його 28-річного спільника оперативники вилучили 42 флакони тетрагідроканабінолу – головного психоактивного компонента канабісу, колбу із залишками речовини, ззовні схожої на альфа-PVP.

Під час санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисників вилучили 179 колб з психотропною речовиною альфа-PVP, психотропну речовину альфа-PVP, канабіс, п'ять флаконів психоактивного компонента канабісу, а також зіп-пакети, ізоляційну стрічку, електронні ваги, порожні колби, два пристрої для вживання заборонених речовин, мірну ложка та інші речові докази.

Крім того, оперативники встановили місця трьох залишених фігурантами «мастер-кладів» на території Луцька та Луцького району, в яких знаходилося 255 закладок з психотропною речовиною альфа-PVP та 20 флаконів психоактивного компонента канабісу. 

Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчинених злочинах, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення застави. 

Триває слідство. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *