У Луцьку зловили 19-річного «закладчика» з Донеччини

image
Назар Тарадюк / 16.11.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку затримали 19-річного наркоторговця з Донецької області, який отримав поштою 300 грамів психотропної речовини альфа-PVP.

Про це у середу, 16 листопада, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Задокументували незаконну діяльність 19-річного мешканця Донеччини співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно зі слідчими Луцького РУП. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Хлопця з партією психотропних речовин затримали біля одного з поштових відділень Луцька. При ньому виявили 300 грамів альфа-PVP, психотроп вилучили. За цінами чорного ринку його вартість складає близько 300 тисяч гривень.

Під час оперативних заходів поліцейські з’ясували, що донеччанин забезпечував функціонування телеграм-каналу зі збуту заборонених речовин. Він виконував роль «закладника»: поштовими відправленнями отримував наркотики та психотропи, фасував, пакував та реалізовував згідно з раніше отриманими замовленнями.

Щомісячно фігурант збував близько 500 «закладок» та отримував дохід в розмірі майже 100 тисяч гривень.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 КК України, мова йде про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах. За це йому загрожує від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *