У Луцьку змінять два маршрути руху автобусів. СХЕМА

image
Оля Коновалова / 29.03.2022 / 0 Коментарів

З 30 березня відновлюється рух автобусів за маршрутом № 25 (Карбишева - с. Великий Омеляник). До проведення конкурсу та затвердження його результатів по автобусному маршруту №25 призначено тимчасовим перевізником ТОВ “Бест Ленад Груп”.

Повідомляє Луцька міська рада.

Також, враховуючи численні звернення жителів сіл Великий Омеляник, Забороль, Богушівка та вул. Володимирської міста Луцька, прийнято рішення про зміни з 30 березня в мережі по автобусних маршрутах № 25 (Карбишева - с. Великий Омеляник) та № 30 (с. Богушівка — Карбишева).

Шлях проходження за маршрутом № 25:

у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с.Великий Омеляник;

у зворотному напрямку: с.Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та у с.Великий Омеляник).

Шлях проходження за маршрутом № 30:

у прямому напрямку: с.Богушівка, с.Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева;

у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с.Забороль, с.Богушівка (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та у с.Забороль, с.Богушівка).

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *