У Луцьку п'яний водій Lexus в'їхав у припарковане авто

image
Назар Тарадюк / 12.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку на проспекті Відродження 12 червня близько 10:00 трапилася ДТП.

На місці патрульні з’ясували, що водій позашляховика Lexus не вибрав безпечної швидкості, аби мати можливість контролювати рух транспортного засобу. В результаті цього він здійснив наїзд на автомобіль Volkswagen, який був припаркований попереду. По інерції авто змістилося вперед, - інформує патрульна поліція області.

Обидві автівки зазнали механічних пошкоджень. Ніхто в автопригоді не травмувався.

Під час спілкування з керманичами у порушника ПДР інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік повідомив, що випив алкоголь вже після автопригоди. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на місці події за допомогою приладу Drager, результат — 2,30 проміле.

Відтак, водій позашляховика отримав адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), а також за ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участі до проведення відповідного огляду) КУпАП.

Зауважимо, що санкція ч. 4 ст. 130 передбачає штраф в розмірі 34 000 гривень або адміністративний арешт на строк 15 діб із позбавленням права керування на 3 роки. Рішення у цій справі прийматиме суд!

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *