У Луцьку представили нового керівника поліції Волині

image
Назар Тарадюк / 24.05.2024 / 0 Коментарів

Заступник голови Нацполіції України Геннадій Федорюк представив особовому складу волинської поліції та представникам влади і правоохоронних структур нового очільника ГУНП області — полковника поліції Олега Сліпчука.

Про це інформують на сторінці поліції Волині.

До цього новий начальник підрозділу працював на керівних посадах в Київській, Хмельницькій, Дніпропетровській областях.

Полковник Олег Сліпчук зазначив, що робота в поліції ніколи не була легкою. Він подякував Міністру внутрішніх справ, Голові Національної поліції за довіру очолити колектив волинської поліції.

«Сьогодення диктує нам складні умови, і рішення, які приймає поліція, бувають непростими, але вони повинні бути виваженими і законними. Готовий виконувати задачі, приймати рішення і відповідати за них», - сказав Олег Сліпчук.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко взяв участь у представленні нового керівника управління Національної поліції області.

«Вітаю на Волині. Бажаю продовжувати той шлях, який розпочав Юрій Олександрович Крошко щодо перебудови поліції на європейський рівень. Багато пророблено роботи, багато запущено нових обʼєктів та проєктів. Ми завжди допомогали чим могли. І будемо й надалі допомагати. Тому зичу успіхів на новій посаді», - зазначив Юрій Погуляйко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ - НОВИЙ НАЧАЛЬНИК ПОЛІЦІЇ: ЩО ПРО НЬОГО ВІДОМО

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *