У Луцьку проведуть масштабний Жіночий форум. АНОНС

image
Наш Інсайдер / 30.06.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку 4 липня відбудеться жіночий бізнес-форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Волинь". Форум є частиною серії заходів, які проводяться в різних областях України та присвячений актуальним питанням розвитку жіночого підприємництва й лідерства.

Як повідомила Insider Media Юлія Вусенко, організаторами події є громадська організація "Мережа захисту національних інтересів "ANTS"" та бізнес-об'єднання "Business Woman Club" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". 

"Ми віримо, що розвиток жіночого підприємництва є ключовим фактором у побудові конкурентоспроможної економіки України. Жінки мають унікальні перспективи, і їхні ідеї та таланти мають бути визнані та підтримані. Через цей форум ми стимулюємо жінок-підприємниць розкривати свій потенціал та сприяємо їхньому успіху", - зазначають представники Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". 

У рамках форуму заплановано проведення двох тематичних сесій. Перша сесія буде присвячена обговоренню "Ролі жінки у відновленні економіки країни". Провідні фахівчині та активістки поділяться своїм досвідом та уявленнями щодо ролі жінок у стимулюванні економічного розвитку. Сесія підійде тим,, хто цікавиться розвитком жіночого підприємництва та його внеском у загальну економіку.

Друга сесія форуму присвячена темі "Грантові можливості та інструменти підтримки підприємництва. Соціальна відповідальність українського бізнесу". На цій сесії відбудуться доповіді та обговорення щодо доступних грантових програм та інструментів підтримки для підприємництва, а також соціальної відповідальності українських бізнес-структур. Ця сесія буде корисною для тих, хто шукає фінансову та іншу підтримку для свого бізнесу або хоче дізнатися більше про соціальну відповідальність в сфері підприємництва.

"Форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Волинь" - це не просто подія, це можливість перетворити ваші мрії у реальність. Приходьте, прислухайтеся до найкращих, навчайтесь та будуйте свій успіх разом з нами", - запрошує до участі Юлія Вусенко, організаторка заходу. 

Участь у форумі безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація за посиланням.  У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення.

Контактна особа для ЗМІ: + 380 (95) 056 91 80, Тетяна.  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *