У ЛУЦЬКУ ВІЙСЬКОВІ СПЛЯТЬ НА ПІДЛОЗІ В КАБІНЕТІ ДИРЕКТОРА: чому

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У ЛУЦЬКУ ВІЙСЬКОВІ СПЛЯТЬ НА ПІДЛОЗІ В КАБІНЕТІ ДИРЕКТОРА: чому
image
Назар Тарадюк / 15.03.2024 / 0 Коментарів

До міського голови Луцька Ігоря Поліщука звернулися з закликом знайти нове приміщення для Центру допомоги військовим, який функціонує з 2018 року.

Про це на прес-конференції повідомили керівник центру Олена Звєрєва, волонтер Сергій Тимчук та соціальний працівник Вікторія Андрійчук

Центр надає цілодобову допомогу військовим, включаючи кризову психологічну підтримку. За словами Олени Звєрєвої, така допомога вкрай необхідною як самим бійцям, так і їхнім сім'ям. 

Наразі у центрі перебувають більше 20 військових. Через відсутність постійного місця проживання їх часто поселяють у хостелах, де вони стикаються з різними проблемами. Тож багато з них проживають в Центрі.

"Це не є вихід і це не є гуманно і це не є повага до наших захисників", - наголосила Олена Звєрєва. 

Сергій Тимчук зазначив, що центр з 2018 року допомагає військовим, і за цей час він зарекомендував себе як надійне місце, де можна отримати кваліфіковану допомогу. 

"Тому хочемо звернутись до міської влади, до міського голови Ігоря Поліщука, щоб допомогли способам приміщення, так як зараз є, дуже велика проблема", - закликав Сергій Тимчук. 

Вікторія Андрійчук додала, що центр знаходиться на незручному для людей з інвалідністю другому поверсі. 

"Ми мусимо носити на руках хлопців з ампутаціями", - підкреслила Вікторія Андрійчук.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *