У Луцьку вулицю перетворили на трасу для фур: руйнуються будинки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку вулицю перетворили на трасу для фур: руйнуються будинки
image
Назар Тарадюк / 15.11.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку на вулиці Мрії на хатах сиплеться штукатурка, а під хатами утворилося болото.

Люди буквально кричать про те, що великогабаритні машини розбивають їм дорогу, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

Жителі зазначають, що авто ганяють так, що страшно. Ні діти не можуть вийти на вулицю погратися, ні дорослі в хаті вікна відчинити, бо пилюка стоїть стовпом.

Пані Марія показала, як руйнується її дім. А все через те, каже вона, що через цю вулицю постійно їздять великогабаритні машини. Дорога валиться, штукатурка сиплеться, а фури, мовляв, гасають собі. Дорога руйнується, за дітей, які ходять вулицею, страшно, і навіть вікна не можна відчинити - постійно стоїть пилюка, а під ногами, біля хати взагалі болото. За словами мешканців, це все завдяки підприємствам, які поселилися поруч – на сусідній вулиці Авіаторів.

«Транспорт, який їздить, і поліція, всі говорять, що це промислова зона і що ми повинні тут їздити. Ми їм говорим: покажіть конкретно, де на нашій вулиці находяться підприємства. Підприємств тут немає, всі підприємства находяться на вулиці Авіаторів, а їздять вони тут. А коли їх починають штрафувати, вони кажуть: «Штрафуйте, нам потім керівник поверне ті кошти», - каже жителька тієї ж вулиці Алла.

Мешканці кажуть, вже близько восьми років вони дивляться як тріщать хати та фундаменти власних будинків.

Деталі - у відео.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *