У Луцьку за безцінь продали комунальне приміщення - депутат

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку за безцінь продали комунальне приміщення - депутат
image
Назар Тарадюк / 20.09.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку за 26 тисяч продали комунальне приміщення на вулиці Львівській, вартість якого оцінили в понад 1,7 мільйона гривень.

Про це повідомив депутат міської ради Андрій Лучик у телеграм-каналі.

Депутат зазначив, що відбувся продаж підвального приміщення на вулиці Львівській на 140 квадратів, яке належало міській раді. Підвал має окремий вхід, вільний під'їзний доступ, сполучений з транспортними магістралями міста.

Як пише видання «Конкурент», спершу відділ управління майном міської комунальної власності оголосив вартість підвального приміщення в 1,7 млн грн, проте з часом вона опустилася до позначки аж у 26 тисяч. Така ціна, схоже, задовольнила київське Тзов «ТОП-ОФФЕР». Столична фірма, згідно з даними аналітичної системи YouControl, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Якщо простіше, то це звичайне агентство з нерухомості.

Належить компанія киянам Євгену Богуславському та Михайлу Щербіну.

З переможцем уклали договір 20 серпня 2024 року. Сам же аукціон проходив за голландською моделлю зі зниженням ціни. Тобто організатор аукціону встановлює початкову вартість (у нашому випадку підвалу), яка знижується за певні проміжки часу. Коли ж ціна опускається до такої, яка влаштовує когось з учасників, він фіксує ціну й інші учасники можуть запропонувати більше. Тільки-от у випадку з підвалом на вулиці Львівській учасник був лише один, й ніхто більшої ціни не пропонував.

«В мене просто немає слів, щоб описати палітру своїх емоцій», – резюмував у своєму дописі депутат Лучик.

Торги тривали близько семи годин і за цей час 1,7 мільйона гривень, які могли наповнити бюджет громади, просто «згоріли».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *