У мерії Луцька прокоментували «покривання» готелю «NOBLE»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У мерії Луцька прокоментували «покривання» готелю «NOBLE»
image
Назар Тарадюк / 18.04.2024 / 0 Коментарів

У Луцькій міській раді зазначили, що ЗМІ опублікували неправдиву інформацію про готель «Noble».

Про це йдеться на сайті мерії.

За їхніми словами, у матеріалі подали неправдиву інформацію та таку, що спотворює реальний стан справ, інформацію, що шкодить іміджу Луцької міської ради.

«Повідомляємо, що відповідно до вимог чинного законодавства у 2016-2017 роках було проведено реконструкцію офісно-готельного комплексу на вул. Кривий Вал, 39 та благоустрій території навколо. На підставі технічних умов, наданих департаментом житлово-комунального господарства, здійснено реконструкцію підпірної стіни, яка межує із земельною ділянкою (вул. Кривий Вал, 37) та підсилення аварійних підпірних стін, які межують з будинками № 12 та 14 на вул. Градний Узвіз.

Щодо земельної ділянки комунальної власності загальною площею 0,0201 га на вулиці Кривий Вал, 37, то з 2019 року вона повернута (згідно акту прийому-передачі орендарем Феоктістовим Валерієм Федоровичем) в комунальну власність. Тож зараз вона перебуває у власності Луцької міської територіальної громади.

Про питання сплати пайової участі. Рішення “Про зменшення розміру пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста ПрАТ “Універмаг “Луцьк” від 25.10.2017 № 32/21 на об’єкт “Реконструкція офісно-готельного комплексу на вул. Кривий Вал, 39 в м. Луцьку” було ухвалено Луцькою міською радою відповідно до норм законодавства, що діяли станом на 2017 рік.

Розмір пайової участі (відповідно до договору) становив 1 388,163 тис. грн. Загальна вартість об’єктів інженерної інфраструктури за межами земельної ділянки, подана ПрАТ “Універмаг “Луцьк” на зменшення, становила 800,720 тис. грн. За результатами перевірки наданих документів, було прийнято рішення про зменшення пайової участі на суму 686,254 тис. грн.

З них:

  • влаштування тротуару біля будівлі на вул. Кривий Вал шириною від 3 м загальною вартістю 167,846 тис. грн;
  • реконструкція підпірної стіни, яка межує з земельною ділянкою по вул. Кривий Вал №37 та підсилення аварійних підпірних стін, які межують з будинками №12, 14 на вул. Градний Узвіз, загальною вартістю 518,408 тис. грн.

Решту суми - 701,909 тис. грн було сплачено ПрАТ “Універмаг “Луцьк” до міського бюджету 30 жовтня 2017 року», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як Поліщук покриває земельні оборудки в Луцьку

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *