У місті на Волині знизять тарифи на тепло та гарячу воду

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У місті на Волині знизять тарифи на тепло та гарячу воду
image
Оля Коновалова / 12.10.2022 / 0 Коментарів

Спрощення функціонування підприємств в умовах воєнного стану, а також вкладені інвестиції у теплопостачальне підприємство Володимирської громади дають можливість КП «Володимиртепло» знизити тарифи на тепло та гарячу воду.

Як повідомляє у фейсбуці голова Володимирської громади Ігор Пальонка, завдяки перерахунку тарифів в умовах переходу підприємства на спрощену систему оподаткування – платника єдиного податку, у Володимирі будуть одні з найнижчих тарифів у Волинській області.

Якщо досі жителі Володимира сплачували за послугу теплопостачання 2193,64 грн за гігакалорію, то на період дії воєнного стану підприємство має можливість застосувати у цьогорічному опалювальному сезоні тариф для населення у розмірі 2159,03 грн.

Щодо гарячої води, то тут тариф знизиться зі 138,4 грн за кубічний метр до 136,17 грн. Дещо знизиться вартість опалення і для бюджетних установ – з 3995,16 грн до 3959,66 грн.

Тарифи будуть застосовуватись з моменту переходу підприємства на спрощену систему оподаткування відповідно до умов чинного законодавства.

“Додам також, що завдяки спрощеній системі оподаткування, КП “Володимиртепло” сплачуватиме до місцевого бюджету 2 відсотки єдиного податку від свого доходу”, – йдеться у повідомленні.

Детальніше ознайомитись з повідомленням про намір можна за посиланням.

Нагадаємо, жителі сіл біля Луцька обурені, що перевізник-монополіст підняв тарифи.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *