У місті на Волині збудують McDonald's: пояснюємо чому це добре

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У місті на Волині збудують McDonald's: пояснюємо чому це добре
image
Назар Тарадюк / 04.03.2024 / 1 Коментарів

У Ковелі обговорили питання початку будівництва закладу швидкого харчування McDonald's.

Міський голова Ігор Чайка та його перший заступник Тарас Яковлев зустрілися з керівником ТзОВ “Рентал 888” Дмитром Тараненком, представниками будівельної компанії “Інвестор” Андрієм Разумовським та Сергієм Стрихарчуком. Про це йдеться на сторінці міськради.

Заклад буде розташований на вулиці Варшавській, 50-б. Саме цю ділянку площею 0, 3602 на розі Варшавської -Володимирської продали у 2022 році майже за 12 мільйонів гривень. Кошти спрямували на розвиток міста.

Компанія McDonald's — величезна корпорація, яка відома у всьому світі, має понад 38 тисяч закладів більш ніж в 120 країнах, які щодня обслуговують 70 мільйонів гостей.

За словами мера, відкриття ресторану у Ковелі - знакова подія.

«Поява McDonald's в нашій громаді буде хорошим сигналом і для інших глобальних компаній. Також - це додатково 80 робочих місць з хорошою заробітною платою і більше податків до бюджету.

Будівництво розпочнуть найближчим часом та планують завершити до кінця цього року», - написав Чайка.

Чому ж відкриття закладу настільки важливе?

Якщо коротко: через інвестиції в економіку, велику кількість робочих місць, відчуття безпеки та приклад для інших бізнесів.

Інвестиції в економіку

McDonald’s — це найбільша у світі мережа ресторанів швидкого харчування. Власники орендують велику кількість приміщень, платять податки, зарплати та закуповують продукти в українських підприємців — частина з цих грошей згодом йде на розвиток української армії. Тому для нашої країни в принципі вигідне повернення будь-якого великого міжнародного бізнесу, однак багато хто чекає McDonald’s з особливим ентузіазмом.

Робочі місця

Про проблему безробіття після початку повномасштабного вторгнення не говорив хіба що лінивий: багато хто втратив роботу, деякі підприємства закрилися або тимчасово припинили свою роботу. Натомість McDonald’s створює тисячі робочих місць та стабільно виплачує зарплати, дотримуючись всіх вимог законодавства.

Читайте також: В Луцьку McDonald's працюватиме цілодобово: отримали дозвіл

Коментарі (1):

  1. Хоч щось приємне за два роки війни з Богом вперед !0

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *