У місцевих бюджетах Волині – понад 7,2 мільярда гривень податків

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У місцевих бюджетах Волині – понад 7,2 мільярда гривень податків
image
Наш Інсайдер / 04.10.2023 / 0 Коментарів

За підсумками січня-вересня 2023 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 7 мільярдів 255 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума залучених територіальними громадами податків на 27,4 відсотка перевищує аналогічні надходження торік, - повідомили податківці.

Проти фактичних надходжень трьох кварталів минулого року до місцевих бюджетів в області надійшло на 1 мільярд 558 мільйонів гривень податкових платежів більше. Нині є підстави прогнозувати, що позитивну динаміку надходження коштів до бюджетів громад буде збережено за підсумкам фінансового року, - запевняють в управлінні та звертають увагу місцевого самоврядування на можливості у питаннях легалізації праці та забезпечення держреєстрації підприємницької діяльності.

Отриману від органів місцевої влади інформацію про потенційні джерела надходжень і ймовірні зловживання у сфері оподаткування фахівці податкової служби опрацьовують уважно та в межах компетенції вживають заходів для своєчасного надходження коштів до бюджету. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *