У Нововолинську чоловік з ножем напав на працівника ТЦК

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Нововолинську чоловік з ножем напав на працівника ТЦК
image
Назар Тарадюк / 22.03.2024 / 0 Коментарів

У Нововолинську військовослужбовцю Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександру нанесли ножове поранення.

21 березня близько 16:00 під час уточнення обставин неприбуття за бойовою повісткою військовозобов’язаного громадянина І., групою оповіщення Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП у складі двох військовослужбовців, на одного з яких здійснив напад із застосуванням холодної зброї (ножа) за адресою проживання громадянина І. Про це інформує служба зв'язків з громадськістю Волинського обласного ТЦК та СП.

Встановили, що під час розмови військових з громадянином І., останній вибіг з квартири та наніс Олександру два удари ножем, один з яких був блокований, а другий завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю, оскільки наніс удар в область черевної порожнини.

Відразу після подій військового з попереднім діагнозом «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» доставили в операційне відділення КНП ‘’Нововолинська ЦМЛ’’ для надання медичної допомоги.

Працівники Національної поліції України проводять слідчо-оперативні дії. Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *