У Підгайцях за понад 14 млн грн відремонтують укриття

image
Назар Тарадюк / 22.10.2024 / 0 Коментарів

Капремонт та реставрацію протирадіаційного укриття відділ капітального будівництва та інвестиційної діяльності Підгайцівської сільської ради замовив за понад 14 мільйонів гривень.

Підряд отримала будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536». Інформація про тендер розміщена у системі публічних закупівель «Prozorro», - пише Центр журналістських розслідувань «Сила правди».

Відкриті торги на ремонт протирадіаційного укриття, що знаходиться у приміщенні ліцею на вулиці Шкільна, 24 у Підгайцях відбулися 21 серпня 2024 року. Очікувана вартість закупівлі становила 15,7 мільйона гривень. На тендер відгукнулося два учасники з Луцька – приватне акціонерне товариство «Луцьксантехмонтаж №536» та товариство з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2».

Перемогу з найдешевшою пропозицією у 14,18 мільйонів гривень здобуло ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Згідно з укладеним договором, фірма повинна виконати комплекс робіт з капітального ремонту та реставрації укриття до кінця 2024 року.

Роботи включають заміну віконних конструкцій, ремонт та фарбування стін і стель, укладання керамічної плитки на підлозі. Також монтаж сантехніки, електромережі та вентиляції. Укриття має бути обладнане триярусними ліжками, медичними кушетками, підйомником для людей з інвалідністю, шафою та стільцями.

Підприємству «Луцьксантехмонтаж №536» вже понад 60 років. Його кінцевими бенефіціарами є Ігор Чорнуха та Ірина Патлашинська – чинна депутатка Волинської обласної ради від «Європейської солідарності».

Конкурент «ЛСТМ №536» по тендеру – ТОВ «Житлобуд-2» – засноване 55 років тому. Наразі компанія належить лучанам Ользі ЧижукНаталії Бохонко та Леоніду Стефановичу (99,86% статутного капіталу). Він був депутатом Волинської обласної ради минулого скликання (2015-2020 роки) від «Європейської солідарності». При цьому, до середини 2012 року обидва підприємства були пов’язані між собою: 51% акцій «Житлобуду-2» належало «ЛСТМ №536».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *