У Польщі біля «Ягодина» невідомі висипали українську сільгосппродукцію

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Польщі біля «Ягодина» невідомі висипали українську сільгосппродукцію
image
Назар Тарадюк / 23.02.2024 / 0 Коментарів

У Польщі невідомі відкрили українські зерновози, через що сільгосппродукція висипалася на землю.

Це сталося на залізничній станції «Дорогуськ» зранку 23 лютого, - повідомив очільник Мінінфраструктури Олександр Кубраков.

На польській залізничній станції відкрили три зерновози з ріпаком. Міністр зазначив, що це транзитний вантаж, який прямує до Гамбурга у Німеччині.

«Скажу тільки, що непокарані злочини завжди повертаються. Чи то військова агресія, чи то пошкоджене зерно. Злочинці повинні бути покарані, щоб інші не спокусилися повторити їх», — пише Кубраков.

Нагадаємо, 11 лютого в польському Дорогуську, що на кордоні з Україною, після оформлення до Польщі в’їхали три вантажівки, якими керували громадяни України. Польські фермери, які проводять на кордоні акції протесту, заблокували їм рух. В один момент вони відкрили запломбовані причепи, через що частина зерна висипалася на дорогу.

20 лютого польські аграрії перекрили залізницю поблизу пункту пропуску «Медика — Шегині» та знову висипали українське зерно з вантажного вагона. В «Укрзалізниці» розповідали, що протестувальники відкрили люк двох українських вантажних вагонів, у яких було зерно для Німеччини. За цим фактом компанія направила звернення до польських правоохоронних органів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *