У пожежі біля Луцька загинув колишній директор гімназії №4

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У пожежі біля Луцька загинув колишній директор гімназії №4
image
Віктор Гордійчук / 09.12.2021 / 0 Коментарів

У селі Струмівка Луцького району сьогодні сталася пожежа. Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на повідомлення очевидців.

Відомо, що займання трапилося у житловому будинку близько 15:00 9 грудня. На місці працювали рятувальники, які знайшли обгоріле тіло чоловіка. Що могло стати причиною пожежі, наразі, з'ясовують.

Речник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Нестеров у коментарі повідомив, що пожежа сталася в житловому будинку, на місці працювали рятувальники.

Як зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, виклик про подію надійшов близько 15 години. На місці працювала екстрена медична допомога та рятувальники. У будинку виявили обгоріле тіло чоловіка. Медики констатували смерть.

Як стало відомо згодом, загиблим виявився ексдиректор гімназії № 4 імені Модеста Левицького В'ячеслав Поліщук 1938 року народження.

На офіційній сторінці гімназії у Фейсбуці з'явилось повідомлення зі словами пам'яті та співчуття

«Є люди епохи.... Один із таких – В’ячеслав Володимирович Поліщук. Шкода, що віднині, згадуючи про нього, будемо вживати дієслова минулого часу. З болем у серці, відчуттям неймовірної гіркоти сповіщаємо, що відійшов у інші світи цей великий чоловік. Багато років В’ячеслав Володимирович був незмінним директором луцького середнього навчального закладу № 4. Саме він став ініціатором відновлення класичного гімназійного духу в обласному центрі – так з’явилася Луцька гімназія № 4.

«Школа-це колектив однодумців, небайдужих відповідальних людей», – любив повторювати наш директор, наголошуючи на важливості любити свою професію, намагатися бути творцем, а «не примітивним ремісником». Шукав спеціалістів повсюди, де бував, запрошував на роботу, переконував, аргументував, плекав молодь, хоча не обіцяв легкого життя. І вчителі вірили йому та професійно зростали під мудрим керівництвом і надійною опікою.
Про учнів та вчителів гімназії № 4 в місті говорили «школа Поліщука». Не злічити відомих волинян, які пішли у велике життя з порогу цього навчального закладу. І заслуга директора тут не заперечна. Недарма став заслуженим працівником освіти.
Любимо Вас. Дякуємо Вам.
Пам’ятаємо Вас і Ваші життєві настанови. Рівняємося на Вас.
Будьте там, в інших світах, ще одним нашим янголом-охоронцем. Царство небесне і вічний спокій Поліщуку В’ячеславу Володимировичу!
Співчуття рідним та близьким....
Просимо в щирій молитві пом’янути його ім’я...
Про день та час чину похорону буде повідомлено пізніше», – йдеться у дописі.

Інформаційно-аналітичне видання Інсайдер Медіа висловлює щирі співчуття рідним, близьким, учням та колегам В’ячеслава Поліщука з приводу непоправної втрати.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *