У приозерному селі добудовують нову школу на 200 учнів

image
/ 16.06.2021 / 0 Коментарів

Будівельні роботи у навчальному закладі села Піща Шацького району у самому розпалі. Тут активно тривають внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи. 

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Незабаром новозбудований та реконструйований навчальні корпуси загальноосвітньої школи I-III ступеня села Піща Шацького району порадують учнів та вчителів закладу. В обох приміщеннях уже закінчили фасадні роботи та розпочали розмальовувати зовнішні стіни. 

У новозбудованому приміщенні завершують укладати облицювальну плитку в коридорах. Також облаштовують прилеглу територію, зокрема, на подвір’ї вкладається бруківка. 

1

До завершення підходять і роботи в актовій залі, їдальні, майже готова до використання котельня. Трохи більший об’єм будівельних робіт необхідно провести у спортивній залі, на часі там встановлення металевих конструкцій.  

Нагадаємо, що навчальний заклад у Піщі будується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Кошторисна вартість об’єкту становить понад 55 млн грн, з яких 28 млн грн передбачено у 2021 році (кошти ДФРР – понад 25 млн. грн. та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн. грн.).

Будівельні роботи заплановано завершити у нинішньому році. Відтак, у селі Піща Шацького району постане новозбудований навчальний заклад на 200 учнівських місць, де будуть створені комфортні умови для надання якісних освітніх послуг. 

5

4

3

1

2

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *