У п’яти селах Підгайцівської громади встановили системи відеоспостереження. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У п’яти селах Підгайцівської громади встановили системи відеоспостереження. ФОТО
image
Яна Горчинська / 04.01.2022 / 0 Коментарів

У селах Підгайці, Хорлупи, Піддубці, Романів та Борохів Підгайцівська сільська рада встановила системи відео спостереження. Об’єкти підключено на власний пульт спостереження та виведено на старост та поліцейських офіцерів громади. Про це повідомляють на сайті Підгайцівськї громади.

Камери громадської безпеки відстежують злочини, а також служать стримувальним фактором для їх здійснення, оскільки злочинці не хочуть ризикувати бути спійманими на камеру.


Більше того, для інцидентів, скоєних там, де присутнє відеоспостереження, вірогідність упіймання злочинців набагато вище. Завдяки передовим технологіям, таким як технологія розпізнавання облич, камери відеоспостереження здатні краще ідентифікувати злочинців, допомагаючи поліції вистежити та відшукати їх. 


Записи відеоспостереження можуть бути використані як докази, в залі суду. З іншого боку, відеозапис також здатний довести невинність людини.

У будь-якому випадку, записи в громадських місцях допомагають знайти докази для розкриття злочинів та навіть надати вагомі докази для кримінальних справ.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зазначив, що в громаді значна увага зосереджена на дотриманні безпеки та правопорядку. Відеоспостереження буде поступово встановлено у всіх селах громади та навчальних закладах.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *