У Відні попрощалися із лучанкою Ольгою Коритнєвою

image
Віктор Гордійчук / 11.10.2022 / 0 Коментарів

У Відні попрощалися з колишньою заступницею начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, екскерівницею відділу сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики Луцької міської ради, відомою у Луцьку громадською діячкою 36-річною Ольгою Коритнєвою.

Про це повідомляють Волинські новини.

15 вересня її чоловік Олександр Пономарчук повідомив, що жінка трагічно пішла із життя.

Прощання із Ольгою відбулося 10 жовтня у столиці Австрії. Відтак тіло жінки кремують, утім коли саме це станеться, зі слів рідних, поки що невідомо.

«От і все», – написав 11 жовтня у фейсбуці Олександр Пономарчук.

Як розповів Олександр Пономарчук, після кремації урну із прахом зберігатимуть у Відні, у спеціальній камері.

«Я не знаю точно, чи будемо ми повертатися до України. Даміана чекає ще рік хіміотерапії. Потім вже й будемо вирішувати. Олі тут дуже подобалося. Будемо повертатися – заберемо і її з собою», – з болем розповідає Олександр.

Нагадаємо, раніше ЗМІ розповідали про непросту історію онкохворого сина Ольги Даміана, якого жінка з любов’ю називала «маленьким чемпіоном».

Ользі Коритнєвій і самій довелося вести нелегку боротьбу з раком і таки вдалося здолати важку недугу. Попри поставлений медиками діагноз «безпліддя», вона народила двох синів – Даміана та Ернеста. Утім на цьому випробування для цієї сильної та красивої жінки не скінчилися: після одужання їй довелося боротися за життя сина. Вона усміхалася і казала, що не має права плакати та розкисати… А ще вона зізналась, що мріє написати книгу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *